Binnenkort meer…

Deze website is momenteel in ontwikkeling, nu al meer weten? bel of mail

 

Mens en Organisatie, voortdurend verbeteren


U krijgt een wendbare organisatie waar mensen met plezier hun werk doen en waarbij resultaten en medewerkers zich blijven ontwikkelen. Nu alles zo snel verandert, moeten businessmodellen, organisatiestructuren en -culturen soms op de schop. En dat heeft consequenties voor de medewerkers. Maar andersom is het ook zo dat de manier waarop medewerkers functioneren van invloed is op het aanpassingsvermogen van uw organisatie. 

Daarom ligt bij ons de nadruk op zowel mens als organisatie. Snap je organisatie en begrijp en benut de kracht van het individu, dan hou je de ontwikkeling gaande. Transparantie en duidelijkheid zijn van groot belang daarbij. Een gezamenlijk beeld van “Waarom doen we dit”, “Hoe doen we dit”, “Wat gaan we doen” en “Wie kan wat het beste” vormt de basis om succesvol te zijn en te blijven. 

Motiveren en inspireren, meer plezier levert betere resultaten 

 

U krijgt betrokken en gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om hun bijdrage te leveren aan het gemeenschappelijke bedrijfsresultaat. Zowel medewerkers als de markt zijn meer en meer flexibel. Een leven-lang-contract bestaat niet meer en door zaken als 3D-printing wordt een consument ook een producent. Wij verbinden besturing met procesinrichting en uitvoering.

Daarmee wordt zowel voor managers als medewerkers duidelijk zichtbaar wat hun meerwaarde is in het steeds veranderende landschap, wat er van hen verwacht wordt, hoe ze deze verwachtingen waar kunnen maken en hoe dit het bedrijfsbelang ondersteunt. Iedereen ziet waar hij goed in is, wat zijn bijdrage is en heeft zelf invloed daarop. Een ontwikkeling waardoor er meer rendement en plezier gehaald wordt uit werk en leven. 

 

Passie en vertrouwen, een betere samenwerking leidt tot meer vernieuwing

 

U krijgt innovatiekracht. We leggen verbinding tussen persoonlijke kwaliteiten en bedrijfsdoelstellingen en brengen die bij elkaar. Door een nieuwe manier van leidinggeven wordt het vertrouwen versterkt en krijgt iedereen de kans om zijn eigen kwaliteiten en die van anderen te ontdekken. Daardoor verbetert de samenwerking en zullen vernieuwingen makkelijker ontstaan.

 

Co-creatie, waarbij iedereen een zichtbare bijdrage levert omdat passie en vertrouwen belangrijk zijn voor de sfeer en het resultaat. Een sterke combinatie van persoonlijke ontwikkeling, gamification, micro learnings en organisatie-verbetering zorgt voor een resultaat waarbij zowel de effectiviteit van de organisatie als die van het individu toeneemt, telkens weer, wat de veranderingen ook zijn.