Over Open voor ontwikkeling en groei

Over

Blijvende resultaatverbetering, aanpassingsvermogen en gemotiveerde medewerkers! Dat gaat hand in hand als je de TOVER-formule van Meer-Waarde toepast. Met de TOVER-formule combineren we het beste van business development, organisatie vernieuwing, innovatie en procesverbetering met…….de kwaliteit van de medewerkers. We verbinden strategie met besturing en uitvoering op een manier waarop voor iedereen duidelijk is wat zijn of haar bijdrage is aan de organisatiedoelen. We zorgen voor de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats in de organisatie zodat er “agile” gewerkt kan worden. Dan wordt de TOVER-formule zichtbaar want dan beschikt de organisatie over: Transparantie, Openheid, Verantwoordelijkheid, Energie en Resultaatgerichtheid.

Meer-Waarde organiseert blijvende resultaatverbetering door zowel de organisatie als de mensen te ontwikkelen. Parallel aan elkaar, gezamenlijk en gericht op de toekomst. Wij analyseren waar de kracht van beide ligt, waar de ambities liggen en hoe we die tot bloei kunnen brengen. Daarvoor brengen we een scala van expertise mee. In allerlei disciplines heeft Meer-Waarde ervaren specialisten in zijn netwerk van Inner Circle partners. Wat we bij onze klanten uitdragen en realiseren doen we ook zelf: optimaal samenwerken en gebruik maken van elkaars talenten en ervaring. Zo vinden we altijd een passende oplossing die we samen implementeren. Daardoor kan de organisatie na een traject met Meer-Waarde zelf de doorontwikkeling van medewerkers en de bedrijfsdoelen blijven realiseren en dus voortdurend meerwaarde creëren.

Meer-Waarde combineert praktijk en theorie. Een vaste waarde van iedere workshop is de inbreng van eigen praktijkcases. Daarnaast voeren we (vernieuwings)trajecten uit bij bedrijven en organisaties op locatie. Daarbij gebruiken we de ontwikkelingskansen uit de workshop om die in de praktijk bij mens en organisatie te implementeren. Ervaringen die we bij klanten opdoen, verwerken we weer in onze workshops. Zo blijven ook wij leren van wat de dagelijkse praktijk te bieden heeft.