MVO Ontdek jouw kracht, jouw meerwaarde....en gebruik dat

MVO

Weten wat je wilt. Weten wat je kunt. Dat lijkt zo makkelijk, maar dat is het zeker niet. Terwijl dat wel de sleutel is tot succes en geluk. Tijdens een opleiding leren we allemaal nuttige zaken, we doen kennis op over vakgebieden waar we misschien later in terecht komen. Allerlei kennis over onderwerpen die op de één of andere manier een rol spelen in de samenleving en het bedrijfsleven. Maar wat betekent dat voor onze eigen kwaliteiten en ambities als persoon? Hoe brengen we de kennis in de praktijk? Hoe vinden we datgene wat bij ons past zodat we excelleren en met een goed gevoel meer waarde leveren? 

Dat vereist inzicht. En dat inzicht wil Meer-Waarde jou graag leren ontdekken en helpen ontwikkelen. Voor diegene die net het middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of een universitaire studie hebben afgerond zijn wij er om jou te helpen ontdekken waar jij zult schitteren in je werkzame bestaan. Wij kiezen niet voor je, maar we zorgen er wel voor dat jij een goede keuze kunt maken. 

Daarom bieden we voor diegene die de toekomst vormen een perfect passend programma aan. Ben jij bezig met het afronden van middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of een universitaire studie? Schrijf je in voor één van de workshops op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling. Omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden wil Meer-Waarde jou graag sponsoren. Daarom geldt voor jou een ander tarief dan gebruikelijk, bel of mail voor een afspraak. Dan ontdek jezelf wat jouw investering in jouw toekomst is en wat het oplevert.